En dag i raden

Inget upphetsande har hänt i dag precis men man behöver ju utan tvekan dagar som inte går i hundra knyck all the time oxå.

Lilla Monsterbarnet börjar planera inför julen – hujedamej – men den blir väl som förra året kan jag tro fast ett undantag finns och det är Strössel…Kissen dom skaffat sig.

Jaja, nog finns det väl plats för henne med men Tussen kommer inte att bli glad och det beror ju inte på Strössel utan snarare att hon ska behöva bo i Monsterpappans arbetsrum alldeles ensam och övergiven eftersom hon inte tål Borishunden.

Annars ser jag ingen skillnad, bägge Monsterbarnen vill komma hem och det är inga problem.

Vi firar väl en ganska lung och fredlig jul där vi tonar ner firandet och ägnar och glädjer oss åt att kunna umgås i stället.

Ja, så får det bli och Magnus är förstås välkommen han med. Vi hade så trevligt tillsammans så det är bara roligt. Om han nu inte har andra planer förståss men det återstår att se.

Nähä, ska julen komma på tapeten redan nu? Jo, men det är ganska tryggt att veta hur man ska planera så det är OK och tiden rusar ju iväg så varför inte!

För övrigt är allt bra och jag tänker ta ledigt på måndag för att uträtta lite ärenden och för att ta hem ett lass med täckbark som ska ut i trädgården för att klara vintern.

Vi beställde lampor till framsidan av huset i somras och dom har äntligen kommit så det ska vi också fixa med på måndag. Woffe jobbar på lördag så han har måndag ledigt och då är det bra att passa på.

Nog om detta….

Comments are closed.