Något frustrerande

Dagen har gått i en brinnande takt med en massa konstiga problem som ingen trodde kunde inträffa. Hade räknat med att komma iväg i tid för en gång skull men tji fick (777722 – uppsss där tog Monsterkatten ett kliv över tangentbordet) jag.

Var inte hemma förrän efter 19 och då är ju kvällen slut när man vattnat i trädgården och sett till dom små liven därute.

Jag hade oxå tänkt mig att hinna ner till apoteket på lunchen men den slängde jag i mig i en rasande fart och så på igen.

Kanske hinner jag i morgon.

Våra nya grannar hade lämnat en underbar blomma till Monsterpappan, som var ledig i dag, som jag skulle få för att jag hade hjälpt till en liten gnutta med skogsröjningen i deras trädgård.

Jag som bara tyckte att det var kul – lite snack, skratt och god stämning. Vem kan förvänta sig ytterligare upskattning då – jag hade ju bara roligt.

Dom är för goa. Det är så himla kul att ha grannar som man hälsar på och träffar ibland och deras två grabbar är jättegoa. Det skulle sitta bra med barnbarn nu.

Det var så kul också för den där hemska snöovädersnatten jobbade vårt stora Monsterbarn och vi hade lämnat bilen åt henne i stan för att hon skulle kunna komma hem till Gråbo. Ingen kunde ju ana att det skulle bli ett sådant himlens oväder.

Nåväl, när ungen äntligen visade sig i dörren på morgonkvisten (hon jobbade till 01.00) så trodde jag att jag skulle börja gråta av lycka.

Hon hade då, istället för att åka hem till sig som ligger bara på några kilometers avstånd, kört till Gråbo. I Stenkullen, inte så långt från oss, hade en stackare kört i diket och hon stannade och tog honom med i bilen. Han skulle oxå till Gråbo. Vi har aldrig vetat vem denne man var men nu vet vi. Det var min grannes systers man! I bland är världen liten och när vi satt och kopplade av efter slit i grannarnas djungel till trädgård så sade någon. Ja, men det var ju hon som körde hem Stig den där hemska natten.

Då blir man varm i hjärtat!

Tänkte lite stolt öhhhh det är ju våran Monsterunge dom pratar om =)

Comments are closed.