Mycket ledssen men samtidigt glad!

I dag på eftermiddagen, strax innan jag skulle rusa hem, såg jag att jag hade fått mail från min syster. Det gjorde mig mycket bedrövad men samtidigt glad att hon ville berätta för mig.

Jag svarade henne att jag hade suttit i möte hela dagen men att jag lovade svara mera utförligt när jag kom hem. Jag skulle nämligen till Apoteket och Systembolaget och därefter åka buss hem för Woffe åkte i väg och hämtade hem husvagnen som nu är reparerad efter inbrottet.

På apoteket betalade jag med kortet och gav mig sedan av till bankautomaten för att hämta pengar för att kunna betala med på systemet.

Trodde jag …. när jag knappar in kod och summa i bankautomaten så tvekar apparaten länge innan den till slut snor mitt kort och ber mig kontakta banken.

Snacka om att bli häpen. Jag hade 20 kronon på fickan och insåg det meningslösa i att gå till systemet.

Som tur var hade jag fått ett busskort av Woffe annars hade jag inte ens kunnat ta mig hem!

Väl hemma började jag den svåra uppgiften att besvara min systers mail men gav upp till slut och skrev att jag ringer istället. Jag sade att jag både glad och ledssen – glad för att hon berättar men ledssen för att det är som det är.

Det var inte lätt men vi pratade en stund och kom överens om att hålla tätare kontakter.

Vi har inte umgåtts som syskon borde direkt och det sätter sina spår givetvis.

I morgon ger vi oss av till mörkaste Småland för att vaska guld – jag hoppas att det blir roligt.

Comments are closed.