I dag då?

Jodå, möte mellan 08.00-09.30 och 10.00-15.30.

Nåja, det kunde förmodligen varit värre, eller?

I kväll däremot har jag haft väldigt kul.

Jag började med att klippa gräsmattan när jag kom hem och Monsterpappan skulle vara så duktig och måla vindskivorna men när vi skulle flytta stegen så hände det en olycka och hans finger blev helt korrupt.

Då avslutade vi för i dag och jag gick in och sydde en JÄTTE-stor kudde till Boris. Jag var på Ikea igår bara för att jag fick höra att dom hade fått in JÄTTE-stora kuddar. En sådan köpte jag till min lille gosegris och nu har jag alltså sytt ett överdrag men det är inte det enda – jag har sytt på små kramisar, en pingvin, en gris, en krokodil och till sist en apa. Ett mysigt gosedjur i varje hörne.

Men kissen då – jo jag fick naturligtvis sy en till henne oxå. Det blev lite andra gosesdur på den men dom är så himla mysiga och nu hoppas jag att Boris ska älska sin kudde – undrar just om han ens minns mig?

Ja, det var den kvällen det och nu ska jag bara avsluta och sedan är det förstås sängen som gäller så att man orkar med morgondagen som börjar med en MBL-förhandling 08.15 – längtar så….

Comments are closed.