Ett fantastikst väder =)

Nu har vi avverkat första veckan av vår semester, andra perioden.

Vi har varit hemma hela tiden och vi kommer säkert att tillbringa även resten av tiden hemma.

I bland är det inte så dumt att få njuta av sin omgivning när man är ledig och har tid att gå och småpyssla lite. Under arbetsveckorna hinner man knappt njuta av allt men är man ledig och vädret är så otroligt underbart som det varit hittills så är det en lisa för själen.

Trädgården är så fin nu – jag känner mig väldigt nöjd.

Vi har inte ätit en enda måltid inomhus sedan semestern startade – det är fantastiskt!

Framsidan uteplats har verkligen blivit en pärla sedan vi lade om plattorna och köpte nya möbler samt ett jätteparasoll. Ska sanningen fram har vi knappt varit på baksidan för altanen är så varm så det blir lite väl kämpigt. Däremot har jag suttit där några sena kvällar för att svalka mig – jag och katten.

Vi har varit väldigt duktiga, framför allt Monsterpappan. Nu har han byggt skärmtaket över tvättstugedörren och fastukvisten är i stort sett färdigmålad – det känns mycket bra då det legat över oss som en mara sedan i höstas då den blev färdigbyggd men bara målad en gång pga tidsbristen.

Nåväl, som sagt det finns inte mycket att klaga på.

Jag håller på med Anna och Oskars gardiner men det går inte fort då det inte är speciellt mysigt att sitta inne och sy när det är så fint väder. Men om något är säkert här i livet så är det väl att detta vackra väder inte kommer att vara i evighet…så det får bli sömnad lite senare.

I dag stundar stuprännan på skärmtaket och därefter får vi se om vi tar oss an garagedörrarna.

Kanske blir det en snabbis till trädgårdsmästaren oxå…

Comments are closed.