Så syns den inte på himlen

Nu har jag varit och växlat finska mark – längtar….

Två dagar kvar som sakta ska krypa fram emot semestern. Men det ska nog gå det oxå om än långsamt.

Försov oss i morse och det måste man väl ta som ett tecken på att kroppen fått nog av tidigt uppstigande?

Vi hann trots allt så vi var på Valhalla strax innan dom öppnade.

Helt plötsligt har jag massor att göra. Paniken börja krypa på mig för det mesta kunde jag gjort under de fyra dödstråkiga veckor som har gått utan att jag har fått ändan ur vagnen. Nåväl sent ska syndaren vakna som min mamma alltid sade.

Jag ska sätta mig nu och sammanställa en slags överlämning till min kollega som kommer åter på måndag efter semester.

Några timmar senare:

Har inte gjort någon överlämningsrapport ännu…gör den nu!

21.00 Jag fick gjort den – överlämningsrapporten alltså.

Nu är jag hemma och har klippt gräset, eller om jag ska vara riktigt ärlig så har jag klippt klövern. Va’ tusan kommer all klöver från i år? Kan inte minnas att jag någonsin haft mer klöver än gräs någon gång förut.

Blir nog inte så mycket mer i kväll men jag har lovat monsterpappan varma mackor när han är klar med arbetet med farstukvisten för i dag.

Alla hålen, som numera innehåller cement och något konstigt järn längst upp, är nu klara. Till antalet 6. Jag skojar med honom ibland och säger att blir det en riktig storm kanske huset blåser i väg men farsukvisten kommer att stå kvar. Men jag begriper naturligtvis inte sådant. Han hävdar att det måste bli stadigt så därför krävs det sex 😉

Comments are closed.