Sta’n är full av idioter!

I dag beslöt jag mig för att jobba hemifrån istället för att åka till jobbet. Har en del att göra som jag behöver lugn och ro för att få gjort och det är större chans hemifrån.

Tussen kan dock vara lite irriterande och kräva full uppmärksamhet när jag är hemma. Går rakt över tangentbordet och demonstrerar på många sätt för att få mig att tappa koncentrationen. Nu har jag släppt ut henne så lite ska det väl bli gjort.

Det är kaos i Göteborg!

Tusentals demostranter hjälps åt så gott dom kan med att förstöra vårt fina Göteborg.

För djävligt!!!

Hela Avenyn ser ut som en krigsskådeplats med krossade rutor och knappt en enda gatsten som ligger där den borde ligga. Vad tror demonstranterna att dom uppnår med detta mer än att det finns miljoner människor som föraktar deras beteende?

Nä, bura in dom djävlarna. Dom hör inte hemma i civilisationen.

Jag har inget emot demonstranter i sig. Är för att man ska ha en fri åsikt MEN när oskyldigt folk blir drabbade och städer och byggnader blir förstörda, ja då kan man fundera vad syftet är egentligen?

Titta på extrasändningen på TV1 så kan se och säkert hålla med mig!

Undrar hur man kan bli så satans dum i huvudet så man tror att man kan gömma sig bakom namnet deomonstrant när man i själva verket är en terrorist. Är det en drös fegisar som inte vågar erkänna vad syftet är egentligen.

Det är avskyvärt!

Jag har i dag kunnat konstatera, genom dagboks- och gästboksinlägg, att jag inte är ensam om mina tankar och åsikter om kravallerna i Göteborg. Det känns skönt!

Kände mig tvungen att informera mina bägge monsterbarn om läget. Då bägge jobbar på tidningar så lär dom inte kunna undvika den hemska sanningen men ändå.

Detta får bli allt för i dag men jag finner inte ord för min avsky mot dessa terrorister.

Comments are closed.