Lunchtime…

NÄR JAG KOM hem, strax efter 18 så åt jag min lunchlåda med god aptit 😉 Jag hann faktiskt inte äta den på dagen och det berodde dels på att jag inte var hungrig vid ”normal” lunchtid och sedan hann jag faktiskt inte.

Nåja, det finns ju att ta på så det gick ingen nöd på mig men när jag väl kom hem efter en l å n g arbetsdag (06.45-17.30) så smakade det välsignat gott 😉 Och faktum är att det slank ner några Twix oxå – mindre bra men otroligt gott!

Jag började jobba igen vid 19-tiden och banne mig blev jag ganska klar 21.30 och det känns nästan lika bra som lunchen som förvandlades till kvällsmat…

I morgon hoppas jag innerligt att vi hinner klart med det här projektet som pågått hela veckan för på fredag är det möte hela dagen och så då blir det inget mer den här veckan av det. Och nya s t o r a projekt väntar.
Jag lär bli sen hem på fredag för det är ju inte så att ”ordinarie” jobb helt plötsligt sköter sig själv för att man är upptagen med annat. Eller?

Och ute snöar det! Men va fan?

2 kommentarer tillLunchtime…

  • Lotta

    Överlevde du? Jag är ruskigt nyfiken på att höra din version av fredagen. Kram

  • Lotta> Jodå jag överlevde 😉 Mötet var bra och många frågetecken rätades ut och nu så här i efterhand tillkom några 😉 Men, i det stora hela var det givande dock tröttsamt med så långa möten och ingen gör ju det ”ordinarie” jobbet under tiden så jag var inte hemma förrän vid 20-tiden i går kväll.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>