Före, under och efter ;-)

ANNA OCH STEFFANIE hämtade mig vid Stockholms centralstation på söndagen när tåget landade vid 12-tiden. Himla gött att få bli mött av bägge sina stoltheter!

Vi drog faktiskt direkt ut till Arlanda, eftersom Steffanie var på väg hem efter att ha tillbringat helgen med Anna och Oskar. Vi åt en lunch där och sedan vinkade vi av Steffanie för vidare färd mot Malmö.

Sedan bar det av hem till Oskar och fyrbeningarna och jag tog förstås en liten promenad med Boris. Oskar och jag drog sedan ner till Väsby centrum och handlade lite för dagens middag.

Som vanligt lagade Oskar en alldeles supergod middag på hamburgare med tillbehör.
Ja, sedan drog Anna och jag ner till Väsby Brukshundklubb och hjälpte till att ställa tillbaka alla hinder och annat som varit i ridhus för deras vinterträning.

Jag sov lite oroligt på natten men den tog slut till trots 😉 Jag åkte ju ganska tidigt då jag skulle vara på kliniken redan 08.00.
Måndagen gick i stort sett åt där för prover och samtal med kirurg, narkosläkare och dietisten. Mycket gott intryck gjorde alla och jag träffade även Jonna som besvarat alla mina tusen frågor via mail som jag haft nästan dagligen 😉
Sköterskorna, som faktisk var två trevliga unga män, var lika förtroendeingivande också.

Därefter gick jag och fick lite mat i mig på stan och sedan åkte jag till Annas jobb så vi kunde åka hem tillsammans.

Operationsdagen, tisdag, körde Anna mig till kliniken så att jag anlände 14.00 och därpå påbörjades förberedelserna vilket tog lite tid men jag tror att jag kom in i operationssalen någon gång före 17.

Därefter är det lite suddigt… Jag låg på uppvaket och mådde inte sämst av oss som var opererade samma dag kan man säga. Däremot på onsdagen var det mest skit hela dagen. Hade ont och kramper i magen och gasen dom använder gjorde ont både här och där. Jag kunde inget äta utan låg mest och tyckte synd om mig själv ;-(

Jag pratade med ”mina” på telefon men orkade inte så länge. Sent på eftermiddagens sattes jag på dropp igen och efter någon timma eller två kändes det mycket bättre.
Anna skickade en hälsningsbild från Upplands Väsby 😉

Som gladde mig innerligt 😉

Eftersom jag hade sovit mest hela dagen och nu kände mig lite piggare blev det svårt att somna på kvällen men jag lyckades till slut och sov från och till ända fram till 05.00 då jag vaknade av plågor igen. Fick då lite värktabletter och kramlösande så jag var snart fit for fight igen.

Som jag sagt innan är det en fin klinik och jag tog lite bilder när piggnat till i morse….

Jag bodde på rummet…

…som ju är någon av rollfigurerna i Vänner. Mig sade det inget då jag aldrig sett den serien man Anna godkände 😉

Här ska vi snart äta frukost när dietisten kommer och sitter med oss…

Det var mycket trevligt inrett med lite fina tavlor, soffgrupp och TV, som också fanns på varje rum…

Rummen hade sköna höj- och sänkbara sängar…

Det som är mindre trevlig i sammanhanget är min mage 😉

Fem titthål blev det…

Jag tog en taxi från kliniken till Upplands Väsby och blev mottagen av Oskar som började sitt jobb lite senare i dag.
Och jag har det bra med fyra rehabkompisar som vaktar mig 😉

När Anna kom hem tog vi en fika…

Jag och Boris har varit på en liten rehabpromenad och det gick bra. Han undrade nog en aning för just nu är det jag som går långsammast av oss två. Det brukar vara tvärtom 😉

6 kommentarer tillFöre, under och efter ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>