Dag sex

VI SOV LÄNGE i dag Boris och jag 😉 Faktum är att det var Boris som väckte mig. Han tyckte nog att det blev tomt och tråkigt när inte Woffegubben fanns i sängen och jag sov…

Vi vaknade i alla fall till en strålande sol, både ute och inne…

…vad vi inte anade förrän vi kom ut var att det var isande kallt och näst intill storm 😉 Eller ja, det blåste rejält i alla fall!

Vi tog en riktigt lång promenad och tidvis i skydd från vinden och då var det fantastiskt skönt.

När vi kom hem igen ringde jag till vårdcentralen och fick tid på fredag för att ta bort agrafferna. Jag blev mycket väl mottagen och får ta tillbaka mina förutfattade tankar om just vårdcentraler från i går 😉

Vi satt i pensionärskuvösen och njöt av solens värme en stund och gick in för att vila lite middag innan det var dags för en liten rehabtur igen.

På väg hem passade vi på att få Boris klor klippta i djuraffären där jag bokade tid i samband med första rundan i förmiddags.

I dag har jag känt lite hunger och funderar på om jag ska avsluta flytfasen på fredag. Då har det gått tio dagar och rekommendationen är 10-14 dagar. Det går så bra så jag tror att det blir tillräckligt och ganska skönt att få börja med puréefasen lagom till helgen.

Om puréefasen då får 10 dagar också så skulle jag ”hinna” gå över till normalkost några dagar innan jag börjar jobba. Jag gissar att den också behöver lite tid innan det funkar med rutiner och planering.
Det tål att tänkas på och förutsätter förstås att allt funkar och går bra.

Dagens måltider har gått bra – det är bara lite tråkigt och intetsägande 😉
Och i morgon är det på dagen en vecka sedan operationen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>