Boris gästbloggar, del 2

INNAN VI GICK i väg på morgonpromenaden i dag tvingade x-matte mig att posera för att x-husse fixat nå´n jäkla blomsterdekoration som x-matte blev mäkta imponerad av… Människorbarn, jag säger bara det! Jag når ju för tusan inte ens upp så jag kan pinka på den…

I dag var det mycket varmare än i går så vi tog en riktigt lång promenad och jag var så pigg och sprättig – sånt som imponerar på tvåbeningar 😉
Hela två och en halv kilometer blev det. På en gång!
Men, det var en mysig promenad så jag klagar inte. Mycket att nosa på och en annan mötande hund som jag bara helt nonchalant struntade i men när dom inte såg mig gick jag över och nosade där dom gått 😉

När vi gått en stund var jag tvungen att posera igen, suck! Då såg x-matte något hon tyckte va kul – men jag bryr mig inte utan låter henne hållas. Det ingår väl i rehaben, jag blivit satt på, att hon ska vara glad också…

Hon mumlade något om att hon skulle dit i dag. Vadå dit? Var ska jag vara då?

Mycket riktigt, när vi kom hem satt hon först i telefon en lång stund för det var visst något problem på hennes jobb…Jag trodde hon var sjukskriven?
Sedan stack hon bara! X-husse och jag fick klara oss på egen hand. Men jag gjorde ingen affär av det utan uppförde mig som den vuxna hund jag faktiskt är och sade inte flaska. Ha, där fick hon!

X-matte var borta en hel evighet men när hon kom hem skulle det lagas middag till x-husse och man ställer ju upp. Så jag hjälpte henne i köket, troget som alltid. Och minsann i dag var hon inte lika stadig på handen för jag fick ”diska” ur såskastrullen när hon hällt upp gräddsås till x-matte i såssnipan och banne mig tappade hon småbitar av köttbulle också 😉

Sedan skulle hon prompt ut i trädgården och fota någon solnedgång – vilket jag inte fattar för den har ju inte visat sig på hela dagen…solen alltså! Nåja, ett kort ögonblick i morse dårå.

Men jag tog tillfället i akt och gnuggade mig lite mot gräset – det var skönt…

I bland tar jag en repa med någon av leksakerna och då blir x-matte så exalterad och skrattar och har sig. Vad tror hon egentligen? Att jag är en gammal gubbe eller? Hmmm!

Och det ska du veta Matte, det är inte bara en dans på rosor…ibland blir jag förvisad från fåtöljen och får ligga på golvet! Bara så du vet!

Näst intill så jag borde ringa HRIS…Hundens Rätt I Samhället…

2 kommentarer tillBoris gästbloggar, del 2

  • Lotta

    Inget lätt liv du har, Boris, att hålla koll på både X-matte o X-husse. Förstår dig 🙂 men du tar det väl som den karl du är.

  • Lotta> Äntligen någon som förstår vilket straffarbete detta är!
    Men, dom är ganska snälla så jag får väl stå ut till efter Påsk! Då ska jag få åka hem igen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>