Helgen…

DET UPPSTOD RYKTEN om lika fint väder, som vi hade på fredagen, över helgen… Så jag avbokade gymmet med lördagens pass och tänkte mig dagen i trädgården i stället. Och så blev det också men först, innan jag gick ut, gjorde jag två veckors frukostar bestående av omelett med stuvning av skogschamimpasar, strimlad skinka, lök och spenat.

Nåja, så småningom kom jag ut i trädgården men det tog sin lilla tid…

Men…jag fjantade inte bara runt i trädgården med kameran – jag repade allra pliktskyligast runt lite i rabatterna och fick bort lite ogräs 😉

Det blev en fantastisk dag – utan tvekan…

Och på kvällen var vi bjudna på en fantastiskt 120-årsfest hos Anna och Björn. Så fint ordnat och så mycket god mat och dryck så att magen stod i alla fyra hörn och fötterna blev aningens runda därtill! Vilken fest alltså!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>