Snabbt som en månadslön…

FÖRSVANN DEN HÄR HELGEN! När jag hade jobbat klart för i dag så var dagen slut men det är skönt att detta är gjort så jag klagar inte. Vi har skjutit på detta ända sedan tidig sommar och det man har ogjort hänger som en ok på axlarna.
Nu är det gjort och det gick förhållandevis bra – resten återstår att se i morgon då alla användare sätter i gång.

Väl hemma var det dags att laga dagens middag. Först åkte dock palmen in från altanen – nu är det för kallt om nätterna för att den ska kunna överleva där ute. Så det är bara att konstatera att hösten är här och vintern i antågande!

En inspektionsrunda i kylen tvingade fram kålpudding till middag i dag. Då inventariet bestod av ett stort kålhuvud samt ett kilo nötfärs. Det blev i och för sig ingen klassisk kålpudding för jag hade förutom ovan nämnda två burkar tärnad fetaost så den fick vara med mellan varven med färs och kål. Det blev ovanligt gott!

Huvudvärken blixtrar på och nu när jag tänker efter så hade jag faktiskt ingen värk i går när jag var hemma men väl tillbaka på jobbet i dag började det igen.
Får nog ta mig till optikern för en synkontroll. Jag ser ju sämre och sämre, det har jag känt av en längre tid, och man vet aldrig – det kan kanske vara en ledtråd. Får ta mig i kragen till veckan och pallra mig i väg för att beställa tid.

2 kommentarer tillSnabbt som en månadslön…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>