Trögt som attan

DET VAR TUNGT I DAG på gymmet. Och jag kom inte i väg som jag hade tänkt så det blev ingen löpträning innan Spinning Race-passet.

Det var kanske lika bra det för jag hade inte mycket att ge ser jag nu så här i efterhand när jag analyserar träningen. Mest mjölksyra om man säger så. För jag tyckte nog att det var lika jobbigt som vanligt men som sagt jag ser på pulsen att det var tungt och jag hade nog inte den kraften som jag borde haft.

Träning: Spinning Race

Totaltid: 00:57:06

Maxpuls: 127

Medelpuls: 108

Procent av maxpuls: 76

Procent av medelpuls: 64

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 00:36:23

Tid inom pulsintervallet: 00:20:42

Förbrukade kalorier: 412

I morgon blir det minsann VILODAG 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>