Borde förbjudas

DET BORDE VARA FÖRBJUDET för mig att besöka grönsaksavdelningen i speceriaffärerna! I dag skulle jag bara köpa lite frukt att ha på jobbet…

Tre stora kassar släpades ut innehållande massor av färsk broccoli, auberginer, lök vit o gul, nötfärs samt kassler! Det var inte det minsta planerat då min kväll skulle tillbringats på gymmet – inte vid spisen!

Men jag är ju som jag är – inte mycket att göra åt 😉 När jag ramlar på superfärska fina grönsaker av alla de slag då är jag fast 😉

Så den väl packade ryggan med utrustning ämnade för styrketräning blev återinburen och lämnad åt sitt öde övergiven i hallen. Jag ska smyga mig på den sedan, senare i kväll, för att packa om för spinning i morgon 😉

Jag smidde lite planer på vägen hem över vad jag skulle laga till i kväll och kom fram till att det fick bli färsfyllda auberginer och broccoligratäng med kassler…

1_lunchmat.jpg

Det är sååå typiskt mig att fastna i matlagning, eller för all del bakning som i går, när jag egentigen inte har tid för det. Eller ens behöver för jag vet inte på jorden hur jag ska pressa in det i frysen 😉

Men jag fick i alla fall kvällen att gå 😉

5 kommentarer tillBorde förbjudas

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>