Arton minusgrader

HADE VI I MORSE…Kan det inte räcka med minus och snö nu? Jag tänker inte protestera en sekund om den våren anländer snart.

Jag hade inte tänkt gå utanför dörren på lunchen i dag med den kylan men solstollen tittade fram på förmiddagen så jag blev ju bara tvungen att ta en kortis.

Jag gick bara där solen nådde fram och blev riktigt varm i kläderna…

Startid: 11.57

Sluttid: 13.01

Totaltid: 00:58:49

Distans: 5,13

Tid: 11:28 minuter/km

Genomsnittshastighet: 5,24 km/h

Kaloriförbrukning: 313

Nu bär det av mot gymmet för Cykel Race-pass.

2 kommentarer tillArton minusgrader

  • ”kortis”?! på två timmar?! ;-D

  • Snurran> Ja, mitt superset-pass (styrkan) tar ju i princip en och en halv timma. Det ligger två korta konditionspass insprängt mitt i mellan. Ett på 5 min på löpband med max uppför inställt och ett intervall på crosstrainern med en minut maxpuls och en minut aktiv vila under tio minuter. Efter det brukar jag ju köra lite löpträning men i går blev det bara lite crosstrainer på 20 minuter vilket är det som rekommenderas efter styrkepasset 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>