Inget

MORGONSIM I MORSE men det var inte jag som strejkade utan Woffegubben som inte ville. Men det gjorde inte så mycket för jag behövde jobba undan lite och han också!

Sedan visade det sig att Woffe skulle stanna kvar och jobba över en stund så jag slängde mig på pendeln till Stenkullen och gymmet.

I dag blev det 20 minuter uppvärmning på crosstrainern och därefter 70 minuter styrka. Jag modifierade mitt styrkepass en aning och undvek de övningar som kändes i ryggen och gjorde lite andra istället. Därefter hade jag svårt att bestämma mig om jag skulle powerwalka hem men kom till slut blev det pw på löpbandet i 60 minuter istället. Jag körde ett intervallprogram med sju backar och nio raksträckor i raskt tempo 😉 Totalt blev det 6,4 km och så fort går jag ju inte hem…

Fick skjuts av arbetaren hem som var klar med övertiden 😉

I morgon blir det styrkeinstruktion och sedan ser jag fram emot vilodag på fredag 😉

3 kommentarer tillInget

  • Hej och hoppla, ja jisses vem e jag då??? Jodå, de e Synnöves väninna…. Var me Synnöve på Midsommardagen å tjingsa på Helen o kompani …. Har läst din blogg lite till å från. Den e ju heeeelt UNDERBAR!. Det e upplevelser, bilder, tankar, dofter, smaker, med mera. Den innehåller allt . Den e härlig. Tuusen tack än en gång för att du delar med dig av precis allt. En underbar blogg. Jag brukar luta mig t-bax i soffan och ögna igenom några bloggar, men din………. ja jag säger då de, Den e superduper härlig. Varma kramar till dig/ Lisbeth.. föredetta Tildas matte…

  • Lisbeth> Hoppsan, jag blir riktigt generad över allt beröm 😉 Roligt att du vill komma hit. *Kram*

  • Och det blir väl säkert lika många steg den här veckan, som förra veckan! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>