Hur kunde det bli så här???

JAG BÖRJADE DAGEN med tvång och övertalning mig själv till en löprunda. Och jag kan nu konstatera att min kondition är nere i noll. Vem i och för sig inte hur länge sedan det var jag sist sprang men det handlar om månader sedan.

Det blev en liten runda som jag var övertygad om att den skulle döda mig! Men jag kom hem igen. Hur kunde jag hamna här? Jag som, även om det varit motigt, i alla fall inte har upplevt det som en ”näradödenupplevelse” att springa. Det är bara att konstatera att jag får börja om på ruta ett!

Totaltid: 55:54

Maxpuls: 136

Medelpuls: 121

Procent av maxpuls: 83

Procent av medelpuls: 74

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 00:02:06

Tid inom pulsintervallet: 00:53:49

Distans: km 6,04

Max hastighet km/h: 8,2

Medel hastighet km/h: 6,5

Förbrukade kalorier: 486

3 kommentarer tillHur kunde det bli så här???

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>