En bra idé

VALHALLA ÖPPNAR INTE FÖRRÄN 12 I DAG och samtidigt stänger man 50-metersbassängen i två veckor. Det innebär att det kommer att bli rent kaos när alla badjävlar ska knöka sig ner i 25:an och därtill alla simklubbar som tränar samma tid. Phew.

I GÅR gick jag och funderade på om man kanske skulle ta sig för något annat just den här perioden än att simma – jag har verkligen ångest för att gå dit. Jag minns när det var samma scenario för några år sedan och det var inte vare sig kul eller gav något annat än irritation…

föreslog Woffegubben att vi ju faktiskt skulle kunna löpträna i Skatås i stället den här perioden. Vilka himla bra idé! Där kan man också duscha efter löpträningen och det behöver inte innebära så stor skillnad i uppstigningstid heller. Kanske lite, lite tidigare men vad gör man inte för att slippa kaoset?!

i morse for vi till Skatås innan jobbet för att rekognosera lite 😉 Anläggningen där man kan duscha öppnar 07.00 – perfekt! Femkilometaren är upplyst – perfekt!

DET ska bli kul! I morgon kör vi första löppasset 😉

DESSUTOM behöver vi ju löpträna bägge två inför Finalloppet som närmar sig med stormsteg 😉

4 kommentarer tillEn bra idé

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>