Jag skriver

MEN VET INTE OM DET ÄR VÄRT MÖDAN…Något är inte bra. Jag är håglös och har ingen energi för något. Tycker inte ens att det är bra med semester och Varberg.

I dag har jag tvingat mig ut på en cykeltur och då menar jag tvingat för jag hade ingen som helst lust. Hade tänkt mig en bit på Åkullaleden men kom inte så långt för jag cyklade helt åt helskotta. Misstänker att någon vänlig själ sabbat skyltningen för jag hamnade på påfarten mot Malmö eller Göteborg om man nu skulle föredra det. Nu är väl inte E6:an att rekommendera för cyklande så jag vände och försökt lura ut var det gick fel men gav upp.

Drog mig ner mot havet igen. Vid Apelviken tog jag första bilden mest för att skildra himelhelvetet som tycks befinna sig i samma mode som mig…

1_apelviken.jpg

Jag fortsatte in mot ”stan” och fick invänta…

2_tagetkom.jpg

Men, jag fann inget roligt där heller så jag fortsatte hemöver igen och det var nog bra för bara en kort stund efter hemkomst kom det världens regn- och åskskur…

Woffegubben åkte hem i morses. Han skulle fotsätta sitt eviga slit med att få altanbygget klart. Jag hade ingen lust att åka hem även om man lika gärna kunde vara hemma eftersom vädret är som det är. Men någonstans i själen känner jag att eftersom det är sista året här så gäller det att supa in så mycket som möjligt…om nu bara lusten för att supa in vill infinna sig ;-(

När regn- och åskovädret var över tog jag mig en powerwalk via Getteröns naturreservat…Tog och tog – jag hade hellre suttit still men tvingade mig själv att njuta av lite solgnistrande vatten…

3_gnistrandevatten.jpg

Och en himmel å ena sidan…

4_himlaskadespel.jpg

Och å andra sidan…

5_aandrasidan.jpg

Lite av vad blåsten kan erbjuda här ute ”mitt på jorden mitt under solen”…

6_vagskvatt1.jpg

…mot mina favoritklippor…

7_vagskvatt2.jpg

Lite blått hav…

8_blatthav.jpg

Och skummande vågor…

9_skummandavagorigen.jpg

Och vajjande vass…

10_vasst.jpg

Och att konstatera hur litet ”det lilla huset” blir när Stenajätten är på väg ut…

11_pavagut.jpg

Just nu har jag inte förmågan att njuta av allt det här…

12_vitaornar.jpg

Tyvärr…

13_entill.jpg

Jag önskar jag visste vad det här ”tillståndet” beror på men jag vet inte! Det är inte ens kul att att fota, cykla eller promenera här ute i ”mitt paradis”! Att jag brukar få en down när hösten kommer är inget nytt men nu? Jag har ingen som helst lust för allt det jag brukar tycka ger livet värde. Min konditon är nere på noll men jag kan inte förmå mig att ge mig ut på en joggingtur eller annat konditonsgivande aktiviteter.

….

8 kommentarer tillJag skriver

  • Tråkigt att höra att du känner dig deppig nu mitt i ledigheten… Jag känner ju så väl igen hur du känner dig… Jag känner ju exakt likadant ibland, men precis som du, oftast på hösten och vintern… Men ibland så kan det ju komma över en när som helst, och väldigt oväntat… Hoppas att du snart mår bättre… Jag tänker på dig, och skickar dig kramar…

  • Det känns som om det grundar sig lite i att du vet att det är sista sommaren i Varberg, men vad vet väl jag om det egentligen.. :-/ Hoppas ditt goa humör snart kommer åter! *kram* Jag uppskattade alla dina fina bilder iallafall!

  • Britt-Marie> Tack, jag känner ditt stöd ända hit 😉

  • Snurran> Det behöver ju inte vara det då vi kan åka hit ändå fast vi inte har någon ”fast” plats – jag vet faktiskt inte heller. Tack för din omtanke och bilderna är väl repriser men ändå 😉

  • Du är förmodligen rejält trött. Vila och ta hand om dig själv så ska du se att humöret återvänder när kroppen är utvilad och med på banan igen.

  • Steffanie> Jag kämpar på… *Kram*

  • Sätt dig ner och skriv ned vad som irriterar ditt sinne, stort som smått. Vad du funderar på. Antagligen ligger något och gnager dig som hindrar dig att må bra. Försök lösa knutarna.

  • Anna> OM jag bara visste – men det gör jag inte!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>