Blåst

PRECIS VAD JAG KÄNNER MIG OCKSÅ efter samtal med Woffegubben i morse som konstaterar att bilen förmodligen inte blir reparerad denna vecka. Först hade Bilia inte ens ”hittat” bilen som bärgaren körde dit i går. Sedan hittade dom inte nycklarna så Woffe fick ringa bärgaren som då var på väg dit med dem. Bärgarkillen sade i går att han skulle lägga dem i deras brevlåda…

I dag är det nästan onödigt att hoppa i man kan lika gärna stå kvar på bryggan och bada…

1_bryggbad.jpg

Det blåser som sagt…

2_vresigt1.jpg

3_vresigt2.jpg

Jag är alltså fast i Varberg och Woffe hemma i Gråbo…

4_blasigt.jpg

4 kommentarer tillBlåst

  • Stackars er båda två… 🙁

  • Britt-Marie> Ja, vad ska man säga…det finns säkert värre saker här i världen 😉

  • Vad hände med virket han köpte då, fick han ta det på axeln, eller?

  • Snurran> Det var på väg att hämta virke så han kom alltså inte så långt. Värre saker händer säkert men det känns torftigt att inte veta när bilen blir klar eller när vi får träffas igen. En helt ny situation för mig måste jag erkänna. Jag kan naturligtvis ta mig hem men till vilken nytta – läget är ju som det är. Därpå komer givetvis lika säkert som Amen i kyrkan funderingar på hur många ”miljoner” det här kommer att kosta oss?! Hade kanske inte varit så förvånad om det hade varit en gammal skruttbil sådant här händer?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>