Vad har jag gett mig in på!?

EN LUGN DAG PÅ JOBBET trodde jag nog att det skulle bli. Jag hade visserligen ett möte på förmiddagen och ett fackligt dito på eftermiddagen och på lunchen var jag ute och hämtade våra förbeställda Thailandspengar. När jag under eftermiddagen tar mig en lite tur för att krama om lite kolleger och önska dem en god jul ringer Anna och deklarerar att hon känner sig lite ”busig” idag. Intet ont anandes blev jag och Woffegubben helt plötsligt valpleverantörer… Annas goda kamrat har köpt en valp från samma uppfödare som Boris och Ila kommer ifrån och vad kunde väl passa bättre än att vi tog med den lille när vi ändå skulle komma till Stockholm?

Anna har förresten en bild på den lille här.

Jamen herrejisses hur ska vi klara detta! Jag är sååå nervös inför denna resa så det kan inte i ord förklaras!

I kväll har jag varit på gymmet på ett spinningpass, 60 minuter. I morgon är jag ledig för att packa men har anmält mig till ett tidigt (06.45) spinningpass innan jag ska ta itu med resten av packningen samt lite annat som ska fixas innan lördag då vi beger oss mot Den Kungliga Huvudstaden och denna gång med en smärre förmögenhet i knät!

Ungar, dem måste man väl ha fått för sina synder 😉

3 kommentarer tillVad har jag gett mig in på!?

  • Bim

    Jag skulle också vara nervös om jag skulle åka med en liten hundvalp i bilen! ;-D

  • Men halledudane så söt man kan vara! Det där kommer du fixa alldeles utmärkt, jag vet ju att du har jättegod hand med t.ex. Boris! Fast det är klart, honom känner du ju, det är väl lite nervigt när men inte vet om plutten är ledsen eller blir – hemska tanke – bilsjuk.. :-/ Kram*

  • Det kommer gå så bra så! Om du bara koncentrerar dig på att pussa och krama den lilla gynnaren så kommer det gå finfint 😀 Tydligen behöver han bara rastas typ en gång sa Gunilla!

    Och du är vääääääärldens bästa mamma ju 😀

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>