Till musik – julmusik

NÄR WOFFEGUBBEN KOM FRÅN JOBBET tog jag bilen till gymmet. I dag var det SpinningPuls 60 minuter. Tyvärr hade stackars Jonna fått rusa hem med kräksjuka så Marie (som har torsdagspassen annars) fick ta över. Och det var ju tur att hon kunde.

Det blev ett himla tufft och trevligt pass till julmusik. Kul grej!

När jag stack sade jag till Woffe att i dag duschar jag nog hemma – men det var inte att tänka på. Jag var som en blöt fläck efter passet 😉 Så det blev dusch för jag kunde inte tänka mig att sätta på ytterkläderna i det skicket. Nåväl, nu är det gjort och jag är hemma igen.

Kanske att jag velar lite med ”Stockholmspackningen” – eller också inte 😉

Jag ska i alla fall skriva en kom i håg-lista över vad som återstår och vad jag måste fixa med innan avresa. Valuta ska jag hämta på torsdag och i morgon måste jag se till att få nyckeln till hotellet eftersom det är obemannat i receptionen när vi anländer på lördag. Snus måste jag köpa hem så jag klarar resan, adresser till vänner och släkt måste skrivas ut osv osv. Det dyker säkert upp något i sista stund – som alltid men vi har ju några dagar på oss i Stockholm innan avresa så egentligen är jag inte orolig.

Det blir tyvärr inget möte angående Kortvasan i morgon efter jobbet som var planerat. Deta pga sjukdom igen men så är det ju bara. Men i morgon kväll ska jag i alla fall på andra gruppmötet med LifeTime om nu stackars Jonna, som är vår LifeTime-konsulent också, är på benen tills dess.

Jag börjar känna av en inre ro, jag är alltid lite ängslig inför resor och jul och you name it, men nu börjar det lägga sig. Passen gäller ytterligare några år så vi behöver inte stå där och skämmas på Arlanda 😉 Nu ska jag bara komma ihåg att plocka ur alla ”mordvapen” ur ryggsäcken också. Jag tänker då närmast på sax, nagelfil och fickkniv. Undrar just hur det går med linserna i kontrollen? Dessa ligger ju i vätska. Nåja, i värsta fall får jag väl gå omkring halvblind till dess att vi får checkat ut bagaget 😉

2 kommentarer tillTill musik – julmusik

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>