Spinning och PowerYoga

JAG BÖRJADE DAGEN med ett spinningpass och därefter ett dito med poweryoga. Det var sista gången på gymmet för i år 😉

Därefter blev det ICA och lite andra affärer. Dels skulle jag handla lite mat och dels en liten julklapp till en alldeles nyfödd liten prinsessa. Oskar har nämligen i dagarna blivit morbror och kanske kommer storasyster med familj att fira julafton tillsammans med oss.

Jag var ett ärende in på banken också här hemma i Gråbo. Det är minsann inte ofta det inträffar. Saken var nämligen som så att min bankdosa börjar bli trött. Den tredje siffran i displayen går inte att se till fullo så sista tiden har jag gissat mig fram. Det är inte så konstigt i och för sig för när bank på internet fortfarande var i sin linda blev jag testkund och den är alltså sedan dess. Så när jag framförde mitt ärende till den unga trevliga banktjänstekvinnan så sade jag:

– Du får inte skratta nu men den här har jag haft jättelänge!

Hon log mot mig och sade att hon trodde sig ha sett en förut 😉

Den nya är ju läcker! Knappt tjockare än ett kreditkort…

Resten av dagen har jag tvättat och packat. Nu har jag minsann kommit så långt så jag har stängt Thailandsresväskorna 😉

Lite annat småpyssel lär det väl bli här hemma innan avfärd i morgon. Bland annat har jag tänkt fjäska lite med orchideerna och ge dem lite vatten.

För övrigt återstår det bara att se hur det nu kommer att gå att köra 50 mil med en liten valp i knät. Det är i alla fall en riktigt liten godbit – vi kanske struntar i att åka till Stockholm 😉

4 kommentarer tillSpinning och PowerYoga

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>