Sjuttionio år

SKULLE MAMMA BLIVIT I ÅR om det inte kommit annat emellan… Nu fyller hon visserligen inte förrän i morgon men blev firad i dag.

Storebror med Bitten och Woffe och jag träffades som vanligt, för det kan man väl säga nu, på parkeringen vid Fässbergs Kyrkogård. Vi har firat mamma ihop i så många år nu så jag kallar det faktiskt för en tradition numera. Och det är en mycket trevlig tradition. Vi passar alltid på att tända ett ljus även för Jette som ligger i minneslunden. Jag är dessutom säker på att om vi inte hade gjort detta tillsammans varje december så hade vi nog inte träffats heller förrän sommaren anländer. Så är det bara!

1_fixar.jpg

Och Conny hade fixat den bästa av presenten, en ny nallebjörn…

2_nynalle.jpg

Jag hittade en likadan för flera år sedan och den har Conny tagit om hand efter varje jul och vårdat ömt men nu var den helt enkelt utsliten. Woffegubben och jag har letat efter en ny men inte lyckats hitta någon så det var ju trevligt att Conny lyckades. Den förra hade han till och med tvättat, den är alltså gjord av halm!?, så fötterna hade ramlat av men vi lyckades ändå arrangera den så att det såg bra ut 😉 Nu har hon dock fått en ny och hel och ren och med intakta fötter 😉

Efter kalaset hos mamma åkte vi hem igen. Conny och Bitten skulle till Helen (Connys dotter) och avnjuta söndagsmiddag och vi skulle ju rusta oss för badmintonen. Så det blev till att hoppa i träningskläderna och sedan raka vägen till gymmet där jag hade bokat bana till 16.00.

Det blev en härlig timma och minsann tror jag vi träffade fler slag i dag än tidigare ;-O

Nu vankas det middag, kålpudding och en härlig sallad, och sedan…ja, det återstår att se om det blir så mycket mer. Jag har i alla fall slängt i en maskin tvätt som snart ska torkas i tumlaren men någon packning att tala om blir det nog inte i dag heller 😉 Woffe har i alla fall hämtat ner resväskorna från vinden – alltid en början!

2 kommentarer tillSjuttionio år

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>