Pubrunda och fredag

SÅ KLART HADE VI EN TREVLIG kväll på puben i torsdags! Lite gott att äta blev det också och mycket goda skratt till ölen. Jag hade dessutom det goda förnuftet att gå hem i någorlunda bra tid så färdtjänsten inte behövde efterlysa mig 😉

I går, fredag, var det möte hela dagen och efter det blev det gymmet. Jag styrketränade min timma och sedan var det meningen att det skulle blivit min andra individuella träff med konsulenten i life time. Tyvärr hade det blivit sjukdomar där hemma vid så hon hade fått rusa hem. Ny tid är bokad till nästa fredag…

Nu ska bege mig i väg till gymmet för lite motionsträning och därefter MÅSTE jag ta mig i kragen och påbörja packningen för våra resor! Att det ska vara så segt att komma igång?!

4 kommentarer tillPubrunda och fredag

  • Bim

    Ha en riktigt trevlig helg! *kram*

  • Äh, baddräkt, shorts, linne och tandborste – vad mer kan du behöva?! ;-D *kram*

  • Bim> Men en återvändande hälsning till dig och familjen om detsamma 😉 *Kram*

  • Snurran> I stort har du rätt men jag ska ju förvaras fyra dagar i Stockholm innan avresa och det kommer att kännas löjligt med både shorts och baddräkt där ;-O

    Sedan har jag ju naturligtvis packat in sommarkläderna visserligen tvättade men INTE strukna! Sedan är det allt annat runtomkring såsom dator, kamera, laddare, medicin, joggingkläder/skor – you name it! Men jag klagar inte det är all del trevliga bekymmer 😉 Det ska bara bli gjort 😉

    Jag tror jag tar tisdag ledig och eventuellt fredag också – det hänger lite på vad som dyker upp på jobbet. I nuläget ser det bra ut i kalendern men den niten har jag gått på förut…;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>