Problem är till för att lösas

EFTERSOM WOFFEGUBBEN ändå inte kan simma så utnyttjade jag tiden med att var på jobbet i arla morgonstund. Jag lade hela förmiddagen till felsökning och ett evigt läsande i loggar som kan göra vem som helst ledssen. Ja, för loggar är ingen kul läsning 😉

Att därpå skriva en rapport som alla förstår och inte blir lika rörig som loggarna är inte heller det enklaste men nu är det gjort och jag hoppas innerligt att detta inte ska hända igen!

Men det är inte bara eländes elände – mina två manliga kolleger (som jag brukar gå på pubrunda med) har påminnt mig om att vi måste gå ut och ta en julöl 😉 Så det ska vi göra på torsdag – vilken otur då kan jag ju inte gå det spinningpass jag hade planerat ;-)! Nä, jag bara skojar. Det är solklart att jag prioriterar mina kolleger!

I kväll har jag dock ”spinnat” men först blev det 30 minuter crosstrainer och sedan 30 minuter löpning för att sist men inte minst köra ett spinningpuls-pass på 60 minuter. Så jag kan nog, utan att få dåligt samvete, umgås med mina kolleger en stund på torsdagkväll 😉

Nya friska tag i morgon – jag skulle behöva ta några dagars ledighet för att komma i kapp med det som betecknas som Livet. Jag har inte ens börjat packa inför vår resa som med stormsteg närmar sig. Men som det ser ut just nu finns det inte en chans…Och vi ska inte tala om det här med julklappr – visserligen har jag överlämnat Steffanie och Peters dito i helgen som gick men vi har ju två barn till! Dem ska vi dessutom fira julafton med 😉 Fast lite får dom skylla sig själva då jag ställt frågan och ännu inte fått något vettigt svar. Jag måste också gå till Forex och beställa ”pengar” – Thailändska. Fullt ös – medvetslös som Anna brukar säga 😉

6 kommentarer tillProblem är till för att lösas

  • Bim

    Ja, bara två veckor till avfärd nu då! ;-D

  • Bim> Eftersom vi reser den 25/12 så är det väl knappt det heller…? Jo, det är ju faktiskt 13 dagar kvar! I vilket fall som helst så är jag mentalt redan där. Det jag sörjer mest just nu är att vi bara fick tag i en 14-dagarsresa trots att jag var ute i så god tid. Jag hade gärna sett oss 3 veckor i Thailand eftersom resan är så lång. Men vem kan klaga? Och nu gäller det verkligen att njuta järnet eftersom det inte blir någon resa nästa jul ;-(

  • Vilken trevlig blogg!!!

  • Junitjej> Åhhh, tack! Det var trevligt att höra – jag tvivlar ofta på om det verkligen finns någon p denna jord som tycker så 😉

  • Bim

    Vadå tvivlar på att det finns någon på denna jord som tycker din blogg är trevlig!?!?!? Du vet att jag ÄLSKAR din blogg!!!!!! ;-D *KRAM*

  • Bim> Du är bara för snäll du! Jag tycker jag skriver samma sak varje dag och undrar om det verkligen finns något läsnytta i det 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>