Lucialoppet

EFTER EN GOD FRUKOST bestående av omelett gav vi oss i väg med Steffanie vid ratten och jag som kartläsare 😉

Vi hämtade ut våra nummerlappar och regnet öste ner (eller ja nästan i alla fall). Eftersom det var en stund kvar till vår start så behöll vi ytterjackorna på…

1_lucialoppet.jpg 1_lucialoppet2.jpg

Före oss motionärer sprang eliten…

2_elitstart1.jpg 2_elitstart2.jpg

Vi gick till bilen och lämnade av jackorna och minsann avtog regnet en smula. Vi värmde upp lite runt startområdet som dagen till ära badade i mysig julmusik och därtill serverades varm glögg med pepparkaka.

3_redo.jpg

Så var det då dags för motionärerna och speakern fjäskar för att vi ska komma fram till startlinjen (vi står och har det så skönt under taket). Han var förresten rolig för jag frågade om banan var utmärkt och då svarade han mig på klingande skånska:

– Nej, men du kan inte springa fel för vi skickade ut våra sämsta löpare och dom kom tillbaka!

4_dagsforstart.jpg

För mig var det ett tufft lopp – vet inte vad som hände men innan jag sprungit hundra meter kände jag mig skitkass! Skulle kanske inte ätit innan – vad vet jag?! Nåväl jag sackade efter Steffanie rejält och tog det helt enkelt ganska lugnt. I backarna gick jag. Men vi överlevde bägge två 😉

5_overlevde.jpg

Efter lite vatten- och glöggdrickande var det så dags att bege sig hemåt igen…

6_dagsattakahem1.jpg 6_hurvardetnu.jpg

Jag nämnde att jag är i Skåne va?

7_skane.jpg

Nu ska vi strax ta oss en tur på stan!

4 kommentarer tillLucialoppet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>