Det kunde blivit riktigt bra

I DAG HAR DET VARIT RIKTIGT LUGNT på jobbet! Inga stora katastrofer förrän jag lämnade min arbetsplats några minuter för besök hos kolleger. När jag kom åter lät min dator som ett tröskverk!!? Den gick med nöd och näppe att stänga av. För att göra en lång historia kort så är det en av de två fläktarna som pajat. Shit också!

En ny fläkt är dock beställd men jag har ingen leveranstid så jag lever i en osäkerhet som stör mig mycket!

Min ”macmupp” stängde av den trasiga fläkten så att jag åtminstone kunde backa upp disken. Jag har ju i stort sett hela mitt liv på den 😉

När vi åkte hem från jobbet kände jag mit sliten och trött och hade inte det minsta lust att köra ett gympass med styrketräning som var min plan. Jag somnade till och med under den korta bilfärden mellan jobb och hem.

Men jag tog mig i kragen och körde bort till gymmet i alla fall när jag släppt av Woffegubben där hemma vid.

Detta mest för att jag i morgon ska gå på puben och slarva med grabbarna 😉 Så då blir det ju med andra ord inget gym. Möjligtvis om man kan tillgodoräkna sig ölhävning som någon form av styrketräning – men om jag känner mina läsare rätt så är det inte godkänt 😉

Det blev alltså styrketräning i dag men innan dess gick jag på löpbander (2,8 km) i trettio minuter för uppvärmning. Sedan blev det då en timma styrka. Och eftersom stegräknaren visade ett resultat som var långt i från godkänt gick jag ytterligare en 30-minutare (2,9 km) på löpbandet i något raskare takt än vid uppvärmningen.

Efter hemkomst har jag i stort sett bara packar gymväskan inför fredag och gjort en sallad som ska avnjutas till morgondagens lunchlåda. Så mycket mer blir det inte denna dag. Jo, jag har bokat badmintonbana till söndag på gymmet innan jag åkte hem efter dagens pass. Det blir för övrigt sista badmintonen i år 😉

5 kommentarer tillDet kunde blivit riktigt bra

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>