Det enda rätta…?

EFTERSOM DET INTE BLEV någon badminton i söndags på grund av att Woffeguben blev dålig och heller ingen Spinning på måndagen eftersom jag var ute och ”slarvade” så fick gårdagens kväll gå till gymmet.

Det blev först en uppvärmningsrunda på crosstrainern i 20 minuter. Sedan hann jag köra 50 minuter av mitt styrkepass innan det var dags för Pace i 45 minuter. Lika kul och jobbigt som alltid!

Jag avrundade med ett SpinningPuls-pass på 60 minuter och därefter dusch och hemgång.

Det blev en lång dag och kväll för Woffe som fortfarande ligger med feber och en hosta man inte skulle önska sin värste fiende!

Tyvärr blir det inte bättre i kväll för jag har anmält mig till Step-pass och efter det är det dags för första gruppmötet i Lifetime. Det ska bli spännande med bäggedera. Step har jag aldrig prövat på innan och det första gruppmötet ser jag fram emot och har gjort min läxa väl och ordentligt 😉

Sedan blir det tyvärr inte mer gym den här veckan – på torsdag är det årsmöte i vår Friskvårdsförening och på fredag eftermiddag drar jag vidare mot Malmö med tåg…

2 kommentarer tillDet enda rätta…?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>