Det blev bara

JAG SATT I MÖTE HELA DAGEN och det var mycket intressant och givande men hur det nu är så är det saker och ting som blir liggandes. Och i morgon har jag tänkt vara ledig – nåväl det får kanske bli lite jobb i alla fall 😉

Egentligen skulle jag på möte i kväll angående lite tips och ”bra att veta” inför Kortvasan som jag ska delta i. Men sjukdomar satte stopp för det så det blir först på onsdag efter jobbet som det mötet går av stapeln.

Efter att jag släppt av Woffegubben vände jag direkt mot gymmet då jag hade bokat ett spinningpass (eftersom det inte blev något möte angående kortvasan) i kväll. Det blev 45 minuters spinning och det fanns väl en liten, ack så liten, tanke att jag kanske borde köra mitt styrkepass efter det men… Jag har faktiskt lite träningsvärk efter badmintonen i går 😉

Sedan ska jag väl erkänna att jag kände en viss stress av att jag inte ens påbörjat packningen inför resan till Stockholm och Thailand ännu. Så jag nöjde mig med spinningpasset och därefter blev det dusch och raka vägen hem.

I morgon tänker jag ta mig till frissan och tvätta samt stryka och packa. En och annan julklapp ska slås in så nog kommer jag att fylla dagen utan problem 😉 Dessutom kommer Televerket hit för vi har en sprakande telefon som inte går att prata i. Och hinner jag inte klart i morgon har jag garderat mig med att eventuellt ta ledigt även på fredag 😉

4 kommentarer tillDet blev bara

  • Ahnna

    Ja jag lovar inget om Bloggande..högskolan suger musten ur en.. men man vet aldrig till våren när det spritter ik roppen så kanske(”,)/ahnna

  • Ahnna> Det var en god klapp om någon 😉 *Kram*

  • Bim

    Jag skulle också vilja packa… ;-/

  • Bim> Ja, det förstår jag. Jag vill ju egentligen också vet inte varför det är så svårt och jobbigt att komma till skott! Förmodligen för min vanliga ångest över att ta med för lite eller för mycket…nu har jag packat ner och ur hela dagen 😉 Jag är i stort sett klar med allt utom Stockholmspackningen så det ska nog gå bra. Eventuellt tar jag även fredag ledigt…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>