Xtravagnaza efter sista upptrappningsdagen

I lördags, i går med andra ord, avslutade jag så min upptrappning.


Nåja, frukosten, tillsammans med Morgonsol och familj blev förstås en variant av den jag ätit hela veckan med keso, ägg, rom och lite linfrö. Men middagen blev det som serverades, kycklingfile med aprikossås. ett GI-recept jag hittade och tyckte lät gott. Till det serverades potatisgratäng och fullkornsris (för barnens skull) samt sallad med alla traditionella ingredienser i. Jag åt kycklingfilé med sallad och lite aprikossås så jg tror att jag höll mig ganska måttligt.

I dag har jag ätit stekt ägg till frukost och till middag blir det samma som i går (rester). I morgon kör vi båda igång Rivstarten på GI Viktkoll för nu ska jag se till 😉 att Woffegubben kommer ifrån sitt sockersug…

På onsdag åker jag hem till Gråbo för att delta i xtravaganza gruppmöte – vi får se vad det kan ge! Woffe följer nog med för att snygga till kalufsen till bröllopsfesten vi snart ska deltaga på 😉

5 kommentarer tillXtravagnaza efter sista upptrappningsdagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>