Xtravaganza, upptrappning dag 2

I DAG HAR JAG VARIT mycket duktigare än i går 😉


Jag har ätit mina tre ”mål” och mina tre soppor. Kul är det inte men det finns ju ett slut på eländet nu i alla fall! I morgon får jag höja proteindosen till hela 80 gram – det ni!

I kväll var jag på ett gympass igen – så nu har jag klarat min xtravaganzaläxa till fullo. Det var Bodypump i kväll och precis som jag anade gick det åt skogen.

Ett: Jag kom in på pricken 19.30 när det började (innan värmde jag upp på löpbandet med lagom takt av gång 2.1 km). Det var den första dundertabben. På Bodypump kommer man helst 10 minuter innan för att förbereda med skivstång, vikter, stepbräda och liggmadrass…

Ja, sedan var jag ju inte med ett endaste dugg den här gången heller. Tur att Maria hjälpte mig på traven.

I bland är jag så glad över alla snälla människor jag träffar i olika sammanahang! Maria är en av dem 😉

Nä, det här med gruppträning är nog inget för mig. Inte för det det har varit kul att pröva på och kanske ger jag det några gånger till men som sagt…

På väg hem i dag handlade vi lite på ICA i Partille. Av någon anledning tog jag mig en titt på stegräknaren eftersom jag ju faktiskt tog mig en runda på lunchen… Den var helt död! Shit, alla steg åt fanders.

Vi förutsatte att det var batteriet som var slut så ett nytt inhandlades och det blev lite lugnt i lägret men för säkerhet skull köpte jag mig en ny stegräknare också i fall om att…

Jo, jag är beroende av min stegräknare hur galet det än må låta. Det r den femte i rakt nedstigande led som jag införskaffar 😉

Nu ska jag förbereda morgondagens frukost och lunch…

8 kommentarer tillXtravaganza, upptrappning dag 2

 • Bim

  Jag tycker att du ska ge BodyPumpen en chans till. Nu har du ju varit med en gång och sett vad det går ut på. Och så kommer du lite tidigare nästa gång så du hinner plocka ihop dina grejer.

 • Bim< OK chefen! Det får bli efter semestern då 😉

 • maria

  Du klarade dig väl inte sämre än någon annan förstagångare! Kom lite tid nästa gång så hinner du både plocka fram vikter och få lite insidertips…Har själv lite dåligt samvete för att jag inte påpekade att det är bra att vara där en stund innan det börjar.

  Själv har jag börjat min dag med sparrissoppa, vilken är den enda påse från xtravaganza jag klarar utan kväljningar…Har alltså ätit sparrissoppa tre gånger om dagen i 34 dagar! Nu michmachar jag mig vidare genom dietdjungeln och tränar på…Någon gång måste väl vi toktränare få vår belöning! Jag hade iaf enligt min galna våg svettats ut 1,5 kilo i gårkväll…Står nu på 80…

  Nu skiner äntligen solen! Härligt!

  Ha en skön dag alla!

  Maria

 • Maria> Du ska väl inte ha dåligt samvete – tvärtom! Det är mycket tack vare dig jag över huvud taget våga mig på att testa! Jag kunde ju faktiskt själv har kollat vad som gäller 😉 Nåja, vi kämpar vidare… Jag klarar alla ”matsopporna” ganska bra och även några av de andra så jag har väl fått lite mer variation då.

  Jag vågade inte ens gå i närheten av vågen när jag kom hem. Dels vet jag ju att jag går upp varje gång jag tränar och dels har jag ju brutit sopperiet och gått igång med upptrappningen…

  Ha nu en riktigt skön dag i solen!

  *Kram*

 • Bim

  Jaså!? Så ni har sol där nere i dag!? Här har vi molnigt som vanligt… Men faktiskt inget regn.

 • Bim> Japp, vi får väl se hur länge det varar 😉

  Blåser kraftigt gör det också!

 • Pia

  Tjabba!!

  Jág tyckte faktiskt din lunch såg god ut, även om jag hade föredragit stekt kyckling.

  Jag har inte riktigt satt mig in i upptrappningen ännu då jag påbörjar min först på lö. När får du börja äta frukost m gröt, bröd eller vad du nu föredrar?

  Jag instämmer med övriga ang din gruppträning – klart du ska prova det fler gånger!!! Nu vet du ju att du ska komma minst 10 min innan och plocka till dig prylar. Alla är vi nybörjare första gången!!

  Jag tycker du är jätteduktig m både mat och träning. Inget fel på din kondis precis. Jag är avundsjuk (grön som en gurka i ansiktet:)).

  Ha det gött!!

  ;.) Pia

 • Pia> Om jag fattat saken rätt så trappar men upp i fem till sju dagar beroende på hur det går sedan kan man ju börja äta som ”vanligt” fast med xv-storlekar på faten. Jag tänker däremot gå över till GI-kost när jag trappat klart för jag tycker det finns för lite recept i xv. Maten är ungefär densamma för xv kör också någon varaiant av GI så jag struntar deras futtiga recept och hämtar inspiration från GI Viktkoll där jag är medlem.

  Bra att du blir avis som en gurka för det är ju helt OK för oss med gurkor 😉

  Jodå, jag ska väl ge gruppträningarna fler chanser men jag ät nog i botten i en ensamträningsperson. Jag kommer nog aldrig att kunna hänga med till fullo – det går så himla snabbt och risken är stor att jag istället gör fel och inte får ut så mycket som man borde av träningen. Men nu är det snart semester och då blir det inget gym för min del, bara jogging och promenader.

  Lycka till nu med upptrappningen och låt mig gärna få vet hur du tycker att det är.

  *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>