Xtravaganza fyrtioförsta dagen

I DAG HAR JAG HAFT EN JÄTTEBRA DAG!


Strålande humör hela dagen trots ett evigt regnande från himlavalvet vilket brukar få mig på dåligt humör. Men se inte i dag!

Hungern håller i sig men det är bara att vänja sig och vara tacksam de dagar man inte lider allt för mycket. Så, i dag har jag inget att gnälla om – inte ens vädret 😉

På vågen händer det inte så mycket – 3 hg – inte mycket att hänga i granen men jag börjar ändå se slutet på den här perioden. Har bara inte bestämt när ännu…

3 kommentarer tillXtravaganza fyrtioförsta dagen

  • Bim

    Härligt när du är på ett så strålande humör! 😀

  • Det låter bra att du haft en bra dag. Och skönt att du börjar se slutet även om vikten kanske inte vill som du. Men jag tror att det är stopp där för att du rör dig så pass mycket och behöver mat för att kroppen ska orka bränna av det som finns på kroppen.

  • Bim och Petra> Ja, det är gött när humöret är på topp. Det kan jag ju inte påstå att det varit hela tiden precis. Tyvärr är det ju så att jag går upp i vikt av träningen men å andra sidan är det bara att inse fakta. Jag kan ju inte sluta att träna för den saken skull. Förhoppningsvis ska jag fortsätta att gå ner efter upptrappningen också 😉

    Just nu bränner jag nog muskler så du har så rätt Petra!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>