Och dagens motion

BLEV STAVGÅNG…


Tufft av Woffegubben att överhuvudtaget vilja röra benen efter gårdagens joggingdebut på en mil och dessutom relativt tidigt i morse!

Men vi gav oss iväg och först efter en timma såg jag att Woffe började bli trött på min fart så jag föreslog slut för i dag – för hans del – jag fortsatte en timma till.

För Woffe blev det alltså 1 timma och 4,5 km och för mig 2 timmar och 9,1 km. Det var så ljuvligt och solen gassade på trots att man lovat regn, haha där lurade vi dem allt 😉

När jag kom hem efter stavövningen…

1_stavgang.jpg

Blev det frukost förstås, i dag kalkonomlett till Woffe och makrilomelett till mig och varsin uppskivad tomat…

2_omelettfrukost070718.jpg

Omelett smakar gott och vi blev rejält mättade efter vår motionsrunda.

Vi skulle ju som sagt åka hemöver i dag men vi dröjde oss kvar så länge vi kunde och gosade i solen. Men till slut så gav vi oss iväg mot Gråbo.

Det blev gräsklippning av Woffegubben och jag tvättade lite innan det var dags för gruppmötet…

När jag kom hem åkte vi direkt tillbaka till Varberg och Getterön.

Det är gott att var på plats igen 😉

Till lunch blev det italienska köttbullar, gjorda på kycklingfärs, och ratatouille (samma som Woffe fick i går) och det smakade gott. Vi åt lunchen ganska sent eftersom vi gav oss hemöver men å andra sidan åt vi inte middagen förrän vi var tillbaka i Varberg och den bestod at grillad kycklingfilé och wokade grönsaker till det – så det jämnar ut sig!

8 kommentarer tillOch dagens motion

 • Oooooh så ointressant

  Oooooh så ointressant

 • Bim

  Och jag håller definitivt INTE med ovanstående kommenterare! Jag tyckte det var väldigt intressant att höra om dig dag jag! 😀

 • Bim

  DIN dag ska det så klart vara! ;-D

 • Pia

  Hej!!

  Håller med BIM. Jag tycker oxå att det är intressant att få ta del av din dag. Inspiration gällande både mat och motion får man på köpet. Hela paketet! Dessutom tycker jag det är modigt att ge så mycket av sig själv.

  Toppen att du inte heller äter kött, får då kan jag verkligen använda dina goda tips – jag äter inte heller rött kött.

  ;.) Pia

 • Anna

  Mogen kommentar. Personen i fråga har själv ett väldigt intressant liv förstår jag. Eftersom han/hon lägger tid på att göra bort sig på nätet. Tönt.

 • Alla> Vem som vill kan givetvis kommentera och det är fritt fram. Jag skriver dock för min egen skull och är någon annan intresserad är det jättekul men jag lägger ingen vikt vid anonyma fegisar 😉 Tack till er alla för goa kommentarer!

 • Jerry

  Bry dig inte om vad människor skriver. Kör ditt eget race. Vi är många som är nyfikna på hur det går för dig. *kraaam*

 • Jerry> Tack – dina ord väger tungt – det vet du sedan innan! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>