Nervös

JAG HAR ANMÄLT MIG TILL MITT LIVS FÖRSTA…


Gruppträning på gymet! MRL heter passet och avser träning av mage, rumpa och lår. Det har jag ju – mage, rumpa och lår alltså – så jag har i alla fall uppfyllt det kriteriet…

Eftersom min koordination är lika elegant som ett kylskåps så har det här med gruppträning inte varit mig grej. Jag gillar liksom inte att stå där och vara fem steg efter alla andra och att hela tiden var ”fel”.

Men nu har vi fått i läxa från xtravaganzakursen att prova på något nytt i rörelseglädjen så vad skulle jag då hitta på. Styrka, jogging, cykling, promenad och stavgång gör jag ju redan så det är intet nytt.

Kvart över tio börjar passet och jag undrar verkligen hur detta ska gå?! Men eftesom det är semestertider så hoppas jag att det inte blir så många som ser hur jag gör bort mig. I och för sig står det i beskrivningen att just detta pass inte kräver så mycket koordination – men jag klarar säkert att komma i otakt ändå 😉

Hjälp!

10 kommentarer tillNervös

 • Bim

  Jag håller tummarna för dig att det ska gå jättebra! Och jag ser fram emot en rapport sen! Gruppträning är faktiskt jättekul. Man blir så peppad av ledaren och alla andra. Jag tar nog i lite extra när jag tränar med andra, jämfört med när jag tränar själv. Sen så har jag också problem med koordinationen… Men vissa pass är bättre än andra. Aerobics och Step, det klarar jag absolut inte av. Men BodyPump och Core, det går hyfsat bra för mig. Men det var länge sedan jag tränade nu… *Kram*

 • Bim> Jag minns när du tränade som en tok! Du gick ju på alla pass och jag minns att jag var lite avis på att du var så himla duktig. Det var så roligt att läsa efter varje pass du varit på. Erinrar mig att det var på Lunartiden 😉 *Kram och tack för tummhållningen*

 • Bim

  Ja, jag minns det också… En gång så motionerade jag tio gånger på en vecka! Det var det året som jag gick ner från 66 kilo till 54 kilo. Nu är jag lat, men jag håller vikten ganska så stadigt på 57 kilo där jag vill ligga.

 • maria

  Hej!

  Nu när jag inte är en ”anonym smygis” längre kan jag med att skriva lite mer….Tycker din blogg är kul att läsa och ser att många lägger ner massa tid på detta forum. Bra sätt att kommunicera och hålla kontakt med folk tycker jag. Jag hade anmält mig med ett par vänner till mrl:n i dag. Tyvärr pajade magen i hop efter att jag tokfuskade i går…Grillade med man och barn och åt fint bara sallad och lite kött…sen tryckte jag i mig ca 10 marchmallows!!!Varför???

  Fick jättemagknip och har tillbringat morgonen på toaletten.

  Annars var det ett år sedan MRL för mig. Jag fixar def INTE step, bodyjam eller annat kordinationskrävande! Det är ju lite step på MRL och det är tillräckligt för mig. Häng gärna med på Bodypump och spinning. Jag går på alla pass. Spinning är suveränt! Hög förbränning, kondition! Alla klarar det eftersom man parerar motståndet själv. Bara att trampa och svettas! Perfekt att köra lite styrka först så förbränner man ännu mer fett! Inte för mycket benstyrka bara…Pumpen är också kanon!

  Jag vacklar hela tiden mellan hur jag skall göra med kosten. Helfart? Helfart i veckorna mys med måtta på helger? Halvfart enligt boken? Halvfart enligt egen modell? Sund kost bara? GI?

  Eller som nu ett enda stort mich mach av alltihop? Står stenstill sedan veckor tillbaka!

  Ha en god helg alla kämpar!

  Kram Maria

 • Maria> Jag blev så himla glad när du kom fram häromdagen, fick en riktig kick 😉

  Jag är glad att jag kan roa dig en aning med min blog, ibland undrar man om inte folk ledsnar för det är ju mest detsamma varje dag. Å andra sidan har jag fått många goda vänner som jag förmodligen aldrig fått kontakt med om det inte vore för blogen.

  Det var en upplevelse på MRL:en i dag! Roligast hade säkert de andra deltagarna när jag ständigt låg flera steg efter 😉 Men det var kul och jag blev väl omhändertagen av Jonna och den andra tjejen som jag glömt namnet på.

  Jag ska testa på Bodypumpen på måndag också men jag har inga förhoppningar att jag ska klara det bättre…

  Var inte ångestfull för gårdagen – det kommer fler dagar när man kan få lyckan av att känna sig duktig. Fortsätt du den fart du klarar och orkar – allt är ju trots allt bättre än de gamla vanorna – eller hur?

  Jag tänker bara köra upptrappningen enligt xv sedan går jag över till Viktkolls GI-kost. Jag är medlem där ännu och deras sätt att gå ner i vikt tilltalar mig och då ska jag även ”locka” med mig maken 😉

  *Kram Gela*

 • Bim

  Det ska bli kul att höra vad du tycker om BodyPumpen på Måndag! För det tycker jag är nog det allra roligaste passet!

 • maria

  Roligt att höra att du tros allt fick ut något av träningen. Trots att jag är en inbiten ”ensamtränare” tycker jag att det är peppande och roligt att gruppträna i bland. Jag försöker också att tänka positivt ang kosten och mina snedsteg…Trots allt är ju det viktigaste att man tar nya tag och inte lägger ner hela projektet. Det är ingen risk efter den här skärselden som helfarten inneburit!

  Som sagt. Ha en fortsatt trevlig helg och hör gärna av dig om du ska gymma eller gruppträna och vill ha sällskap. Vi ses i alla fall på Bodypumpen på måndag!

  Ha det gott! Maria

 • Maria> Åhh, vad kul att du ska gå på BodyPumpen. Jag har anmält mig och det ska bli kul att få testa den. Jag är också en sådan där inbiten ensamträningsmänniska men som jag brukar säga man är väl inte sämre än att man kan ändra sig 🙂

  I dag har jag brutit och påbörjat upptrappningen 😉

  Ha det gött du oxå och jag ser fram emot att få träffa dig igen!

 • Bim> Jag lovar att rapportera 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>