Efter Rasken

VI HAR JU SOM TRADITION att åka hem på söndagskvällen efter vi sett reprisen på Rasken på TV…


Nu, i dag, skulle vi ju faktiskt inte åka hem eftersom det är semester 😉

Men vi blev nog lite rastlösa så det fick bli en promenad istället. Det blev en helt fantastisk kvällspromenad i vindstilla och fullt solken som sedemera hann gå ner och bli en vacker solnedgång. Vi var nämligen ute i två och en halv timma och det blev en mil totalt. Dagens stegeri slutar alltså på 35 957 steg med joggingen i morse. Inte så illa med tanke på att jag faktiskt har en del dagar denna månad som inte når upp till defaultläget som bör ligga på 10 000.

4 kommentarer tillEfter Rasken

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>