Fredag men…

DET BLIR JOBB HELA HELGEN. Vi ska nämligen uppgradera vårt webannonseringssystem och det går inte att göra under så kallad ”produktionstid” så av den anledningen ryker denna helgen.

Det kändes ändå skönt att konstatera att det var fredag i morse efter en mycket intensiv vecka. Inte så mycket av arbete men väl långa och många MBL-förhandlingar som varit mycket påfrestande. Sedan är det ju inte så att man kan sitta i stort sett en hel veckas arbetstid i MBL och strunta i det som själva arbetet innebär. Nejdå, det ligger kvar i fina högar på skrivbordet och bara väntar på att man ska återkomma till sin plats.

Nåväl, fredag är gymdag så dit åkte vi efter jobbet och körde det vanliga passet. Det var om möjligt än mindre folk där i dag. Efter gymet handlade vi bara lite i speceriaffären och nu, hemkomna, ska det njutas lite trots att det ska arbetas i morgon. Jag funderar starkt på att cykla in till jobbet i morgon. Det har inte blivit så mycket motionsträning så det skulle utan tvekan sitta fint!

Det beror dock på tempraturen skulle jag vilja säga. Det har varit fint och soligt väder hela veckan men hiskeligt kallt.

2 kommentarer tillFredag men…

  • Urk, vad trist med jobb hela helgen 🙁

    Men hörru, nu FUNKAR min gästbok! Blev inte dagen genast mycket roligare 😉

    Kram

  • Lilla Mysan> Jo, det kan jag hålla med om – jag börjar nog bli gammal och grinig. Har aldrig tänkt så här förut och dåå ska du veta att jag under flera års tid i stort sett bodde på jobbet. Eller så har jag blivit ”vuxen” som Lilla Mönsterbarnet säger… Vad härligt att din gästbok är i gång igen! Det glädjebeskedet i kombination med att vi blev färdiga i dag med jobbet och inte behöver jobba i morgon gör dagen fantastisk ROLIG! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>