En dag i bilder

FULL RULLE I BANDHAGEN må jag säga. Nya hyllor som skulle skruvas ihop, sättas på plats samt få på dörrar på sig.

nyhylla.jpg

…Allt medan jag fortsatte att putsa resten av fönsterrutorna.

puts.jpg

…Sedan skulle glasdörrarna på de befintliga hyllorna, tre till antalet.

glasdorr.jpg

Lite lunch måste en arbetare ha, eller rättare sagt tre dito.

lunch.jpg

Jodå, vi hann klart. Sedan bar det av i dunderfart till Upplands Väsby för att möta upp Anna, Oskar och Puslingarna. Puslingarna blev avlämnade hos en god vän till Anna och Oskar medan vi andra gick till Tiger, en thailändsk restaurang nere i centrum.

Vi åt jättegod mat och njöt till fullo och sedan var det dags för presentöppning, till min förvåning måste jag säga eftersom jag trodde det var preskiberat nu då jag ju fyllde år för flera dagar sedan…

En tavla av Puslingarna signerad Oskar Falk. Jag älskar när han ritar åt mig!

tavla.jpg

Tre underbara böcker varav den tredje, en receptbok på thaimat, tyvärr inte kom med på bild.

bocker.jpg

Lilla Monsterbarnet Anna hittar alltid på så fina presenter!

present.jpg

Att titta på Lennart Nilssons ljuvliga bilder är en njutning för alla!

boktitt.jpg

Wolfgang och konstnären Oskar i egen hög person.

woffeoskar.jpg

Anna busar som alltid.

anna.jpg

Ja, detta blir förstås en dag att minnas. Presenter som om man fyllde hundra! God mat och trevligt sällskap.

I morgon ska vi avsluta med att äta frukost tillsammans hela familjen hemma hos Steffanie, Anna, Oskar och Puslingarna kommer över. Sedan blir det bara lite gardinstänger och gardiner samt lite tavlor som ska sättas upp och därefter är ”arbetslägret” över för denna gång 😉 och vi drar hemåt igen.

4 kommentarer tillEn dag i bilder

  • Hejsan Angela! Först och främst så vill jag säga: GRATTIS I EFTERSKOTT PÅ FÖDELSEDAGEN! Bättre sent än aldrig! *Ler* Jag har undrat varför du inte har skrivit något sedan din grillning förra helgen! Men sen så sa Snurran att du hade skrivit flera gånger och också hade en ny hemsida. Så det var tydligen något krångel med uppdateringen här hos mig. Men nu funkar det utan problem. Jättefin ny sida du har! Duktiga ungar du har! Det verkar verkligen vara hemma på det här med datorer! Underbara fotografier du har lagt in också! Det är såååå kul att följa ditt liv i bilder! Helt otroligt egentligen är ju att du har varit så nära mig! Bara tre stationer! Och ändå har vi inte träffats! Men, men, nån gång kanske det blir av! Hoppas att du har haft det toppen här uppe i Stockholm i alla fall! Men det klart du har haft! När du har fått umgåtts med båda dina döttrar! Och Puslingarna! Och konstnären! Och mannen! Ha ett trevligt avslut på Stockholmsvistelsen, och kör försiktigt hem! Många kramar från Britt-Marie.

  • Britt-Marie> Åhh, tack! Ja, ibland måste man tömma sin cash i webläsaren för att den ska uppdatera. Jag är mycket nöjd – hon är duktig den stora. Jodå, jag tänkte allt att jag skulle höra av mig till dig men så insåg jag att det kommer inte att bli en minut över (som vanligt) när vi är här på arbetsläger 😉 Det är inte kul om man inte har rejält med tid men precis som du säger så vore det väl sjutton om vi inte ska hinna någon gång att få träffas. Nu ska vi bara dricka en sista kopp innan vi far hemöver. *Kram*

  • r2

    Ett stort grattis i efterskott, Angela!

  • R2> Tack snälla du! Hur mår du i dag?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>