Semesterpyssel

I DAG har vi varit och beställt 52 meter mursten så att vi skulle bli sysslolösa eller skönja några lata dagar på semestern är bara att glömma 🙂

Nåja, det är självförvållat! Muren blir 18 meter lång och tre stenar hög.

Vi kunde gå lite tidigare från jobbet i dag och fick alltså tid att åka runt och titta på mursten vilket var en guds välgärning då vi pratat länge om detta. Nu är det bara hårt arbete och lite underlagsgrus som gäller för att få muren på plats. Den levereras på onsdag nästa vecka.

Muren ska ligga längs med gatan där Tuijahäcken en gång stod. Det ska nog bli bra. Det är en rödaktig sten och ser väldigt fint ut, åtminstone på bild.

Investerade i en ny torkvinda i dag oxå, inte en dag för tidigt enligt mitt sätt att se på saken. Den gamla börjar bli lite skranglig och den är aningens för liten också vilket innebär lite pysslande varje gång man tvättat lakan och andra större tygstycken. Tyvärr kunde vi inte montera den i dag då röret är lite kraftigare än den förra så vi får inhandla lite tillbehör i morgon.

Solstollen har lyst hela dagen och det var länge sedan man fick uppleva det sist. Nästan så man börjar få lite hopp om semesterväder.

Till helgen ska vi åka till Varberg för att träffa storebror och lillebror med familj. Det ska bli mysigt och har vi tur kanske solen lyser då också. Är det bra väder så stannar ni nog fram till tisdagen men den som lever får se. Nu är det i alla fall bara två arbetsdagar kvar till den efterlängtade ledigheten.

Lär av andras misstag, ty du kan inte leva tillräckligt länge för att själv hinna begå dem alla.

MARTIN VAUBEE

Comments are closed.