Bättre i dag

IDAG är jag nästan som vanligt igen. Inga problem med halsen och huvudet känns inte längre som en kartong. dock fortfarande en aningens obehag i nacken. Av den anledningen blev det inget sim i morse. Ska nog ta det lugnt ett par dagar till så jag vet att jag inte går på en nit genom att börja för tidigt och hamna i samma situation igen.

Jag ska nu lägga ut del två av mitt liv men det tar på krafterna och känslorna. Det är svårt att skriva – mycket svårare än jag från början kunde föreställa mig. Jag har kommit på flera saker, nu i efterhand, som jag borde varit med i del 1 men det blir så när tankarna väl kommit igång.

I dag har kändes det mycket känslosamt att skiva och flera saker kändes som om jag inte bearbetat ännu därför att jag inte går omkring och tänker på min barndom men som kommer nu när allt spelas upp som en dålig film för mitt inre.

Jag lägger alltså nu ut del två, här nedan, och tar sedan beslut allt eftersom om jag kan och orkar och vill ha med fler delar.

Undertryckta tårar är ett dödligt gift för hjärtat.

C. CASTELLO-BRANCO

2 kommentarer tillBättre i dag