Vatten, vatten

Man kan ju inte bara kuta omkring i skog och mark eller cykla runt som en skållad råtta.

Nä, i kväll har jag förbarmat mig över alla växter, träd och buskar i vår trädgård som i sanningens namn höll på att dö av törst.

Jag tyckte mig höra ett himla oväsen när jag under två timmars tid stått med vattenslangen i högsta hugg och sprutat på liten och stor. Men det var bara Guds Änglar som applåderade för att det äntligen kom lite vatten i denna öken 🙂

Jag noterade också att ogräset vuxit trots torkan men då vet jag ju å andra sidan var jag ska ägna lördagen åt. Söndagen blir det jobb på jobbet (ej hundraprocentigt spikat än) då vi ska gå över i en helt ny klustermiljö med hela vår produktionsmiljö till nytt SunOs och Oracle 9i. Spännande värre.

Vi har dock lite tester kvar att göra under morgondagen innan beslut tages.

Minisyrenen står nu i full blom, Snöbollsbusken och Deutzian likaså och flera andra raringar är på G. Klematisarna har stora blomknoppar – i alla fall flera av dem. Det är en härlig tid just nu näär det nästan varje dag händer något i trädgården från det att man lämnar den på morgonen i alla hast tills man återkommer i kvällningen.

Dricka utan att vara törstig och bedriva älskog vid alla tider på året, det är det enda som skiljer människorna från de andra djuren.

PIERRE-AGUSTIN DE BEAMARCHAIS

Comments are closed.