Promenaden i går

BÖRJADE med att Stora Monsterbarnet gnällde över min pulsklocka som piper när man inte kommer upp i rekommenderad puls och det gör man knappast under en vanlig promenad. Som om inte det var tillräckligt negativt var det stora svarta moln på himlen…

Men vi klarade oss från regnet och jag fick stoppa ner pulsklockan i fickan för att ”störa” mindre.

TOTAL TRÄNIGSTID: 114 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 32461.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 45 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 89.

INOM REKOMMENDERAD ZON: –

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 7 minuter och 51 sekunder.

Jo, det gnälldes över att jag tar med total träningstid (sedan jag började använda pulsklockan) men det bryr jag mig inte om. Det är inte mycket jag gör som blir riktigt så jag kommer att fortsätta att ha med total tid. Så det så!

Man hittar alltid eskimåer som är beredda att tala om för dem som bor i Kongo hur man bäst står ut med hettan.

STANISLAW JERZY LEC

3 kommentarer tillPromenaden i går