Hemligt, del 4

Onsdagkväll 23 juni 2004

NU kommer jag att publicera mina HEMLIGA inlägg så håll till godo! Detta är den fjärde anteckningen i ämnet och dom andra tre kommer” tätt under”.

Eftersom jag är säker på att Woffegubben inte kommer att besöka internet i kväll och att jag är osäker på om jag hinner att göra detta i morgon bitti så får det bli nu.

Jag lyckades ”lura” av honom koden till vårt intranet på jobbet, där alla anställda har personlig kod, så att jag kunde stänga av hans telefon. Först mailade jag hans chef och bad honom kontakta växeln i morgon bitti så att dom kunde stänga den men nu har jag mailat igen då och sagt att jag fixade det själv med lite kvinnlig list 😉

I kväll (Woffegubben var kvar en stund på jobbet och jag åkte hem tidigare för jag var på läkarbesök och gym på eftermiddagen) har jag åter spanat i var han ”bevarar” rakapparaten så jag kan knipa med den i morgon bitti och lite diverse mediciner har jag smygit ner i väskan jag normalt släpar våra lunchlådor i till jobbet.

Jag har packat våra badväskor och ställt dem strategiskt i hallen för morgonens färd till Valhalla innan jobbet. Jag kommer dock att avstyra simningen och hoppa direkt på frukostbuffén på Scandic Crown men jag har inte riktigt lurat ut hur jag ska tackla det hela. Det får ge sig till morgonen.

I dag har jag varit på Forex och hämtat tjeckisk valuta som jag hade beställt i förväg för att vara säker på att det fanns.

Jag hoppas verkligen jag inte glömt något nu men det är kanske förmätet att tro att inget ska saknas med alla göromål utförda under största hemlighetsmakeri. Förmodligen ska vi överleva det jag eventuellt har glömt.

Jag har hållt god min i kväll och förberett vår resa till Varberg för midsommarfirande – allt för att inte avslöja mig.

Jag tror inte att dagboken kommer att uppdateras förrän på söndag när vi åter är i hemmets vrå för jag har inte för avsikt att ta mig någon dator – det skulle bli för genomskinligt.

Och i morgon kan jag äntligen sluta att ljuga för min käre make (sedan 30 år tillbaka).

När vi talar med Gud så ber vi, när Gud talar till oss är schizofrena.

LILY TOMLIN

2 kommentarer tillHemligt, del 4

  • AHHH vad spännande!!! Jag är helt upphetsad, kommer inte kunna sova inatt! 😛

  • *Ler* Hej! Vad roligt allting låter! Vilken överraskning! Han måste ha blivit jätteglad! Hoppas att ni har haft det toppen i Prag! Men det tror jag säkert att ni har haft! Ser fram emot att läsa om era dagar! *Kram*