Hemligt, del 2

Måndagkväll 21 juni 2004.

JAG undrar just om jag klarar att hålla resan hemlig för Woffegubben? Det börjar bli knivigt kan jag lova. Nu i kväll när vi kom från jobb och gym så började han förbereda husvagnen för Varbergsresan som han tror att vi ska gör till midsommar. Gasolflaskorna skulle på plats och annat som inte kommit dit ännu för att vi inte har varit ut något sedan vi hämtade den från vinterförvaringen.

Han var nog lite fundersam över att jag inte började med packningen ännu men jag skyllde på att jag var trött efter matlagningen som jag pysslade med under kvällen.

Jag har mailat Scandic Crown med förfrågan om man kan avnjuta deras frukostbuffé fast man inte är nattgäst på hotellet men jag har tyvärr inte fått något svar ännu så jag får nog ringa dem under dagen.

Comments are closed.