Femtonhundra

METER simmade jag i dag men då visste jag å andra sidan inte vad som väntade mig när jag kom ut från simhallen!

Så här var det….Woffegubben skulle till tandläkaren i morse och säger då till mig att jag åker med till Valhalla sedan tar jag spårvagnen till Tynnered (andra sidan av stan) där vi har vår tandläkare. Så får du ta bilen till jobbet annars får jag ingen parkering när jag kommer tillbaka.

Sagt och gjort!

När vi kom till simhallen slet jag tag i min badväska och rusade in för att simma och tänkte inte mer på det.

När jag sedan passerar spärren på vägen ut slår det mig som en hammare i huvudet…HERREGUD mina bilnycklar ligger ju i bilen!

Phew! Går fram till den Grymme Badmästaren (får nog döpa om honom nu) och berättar mitt dilemma. Han sträcker fram telefonen och säger att du kan ju ringa på Woffes mobil.

Ja, va bra OM MAN BARA HADE KUNNAT TELEFONNUMRET! Men den Grymme hade minsannlösningen på det oxå han hade ett visitkort sedan gammalt från Woffe. Han ringde till och med upp och då stod Woffe precis utanför tandläkarmottagningen. Den Grymme säger att vi kommer och hämtar nyckeln.

Sålunda kör han mig i sin bil till andra ändan av stan, Opaltorget närmare bestämt, och jag kan stäppa in på tandläkamottagningen för att hämta bilnyckeln. Måste säga att både tandläkaren och hygienisten log fånigt mot mig.

Tillbaka till Valhalla med min Riddare i Nöden och kunde sedan ta mig till jobbet visserligen 1 timma försent men dock.

Vilken dag va! Och vilken människa han är den Grymme Badmästaren och även hans fru som lånade mig pengar till parkeringsavgiften så jag inte fick böter under tiden vi hämtade nyckeln.

Ibland har man tur som en tok. Jag sade också till den Grymme under färden till Tynnered att det var väl en himla tur att jag inte kom på detta under simturen för då hade jag nog drunknat på stört!

TOTAL TRÄNIGSTID: 104 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 29798.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 334 varav 50% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 121.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 45 miinuter och 25 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 48 minuter och 13 sekunder.

Jag kan notera att det bränns mindre fett ju högre pulsen är under träningspasset…….orättvist!

2 kommentarer tillFemtonhundra

  • Oj oj oj vilken otroligt snäll Badmästare ni har!!!!!!!!

  • Anna> Ja, jag får nog som jag skrev döpa om honom till något annat än den Grymme Badmästaren nu. Kanske ska jag kalla honoom Världens Snällaste Badmästare i stället 🙂