All is going to die, that’s a fact

Snacka om flax för min del i går eftermiddag. Jag satt länge och funderade om jag skulle cykla hem eftersom vädret var grått och man anade att regnet kunde komma vilken sekund som helst. Så såg det ut hela dagen.

Men jag tog min hoj och döm om min förvåning! När jag var 25 meter hemifrån, av 2,8 mil, så kom dom första dropparna.

Någon måste gilla mig trots att jag är en sann ateist!

Dagen har varit lugn, lite gnäll från användarna och några omstarter av servrar, men ingen katastrof.

Hade en gnällig satmara på telefon som jag helst av allt hade ville kopplat om till fastighetsavdelningen men å andra sidan har ju inte fastighetsavdleningen gjort mig något ont!

Sedan har jag stört några kolleger som har semester och det är ju alltid bra så att dom inte slappnar av för mycket :-0

Summerar i dag att jag nu har trampat 54,8 mil sedan 9/5. I morgon blir det nog cykel igen. Dom hade minsann spått regn i dag men så vitt jag vet har har det inte fallit så mycket som en enda droppe. Blir det inte sämre till imorgon så blir det cykel till jobbet den saken är klar!

Comments are closed.