Inget vidare i dag

NATTEN VAR INGET vidare hade så himla ont i knäet att jag nästan började tvivla. Det börjar redan igår, sen eftermiddag, antagligen när all smärtstillande släppte och det jag tillförde sedan på egen hand blev aldrig riktigt så effektivt.

Men jag är fortsatt imponerad att den goda mottagningen och för att inte tala om i dag då jag blev uppringd av en sköterska som ville höra hur det var. Jag berättade att jag inte mådde något vidare och knäet smärtade mycket samt att jag inte kunde gå utan krycka.
Sköterskan tröstade mig med att det var helt normalt men skulle ändå be doktorn skriva ut lite med smärtstillande åt mig.

Döm om min förvåning när doktorn själv ringde upp någon timma senare och hörde sig för om min smärta. Även han sade att det var helt normalt efter att han hade ”röjt” runt därinne och även spolat med vätska. Svullnaden kommer att ge med sig men det tar några dagar så det är alltså inget att känna oro över.

Sen eftermiddag i dag kände jag mig aningens bättre tror jag. Jag har visserligen proppat i mig smärtstillande men på något vis känns det lite lättare nu.

Återstår att se hur natten blir? Det är givetvis jobbigt när det gör ont hur tusan man än försöker att ligga!
Men i morgon är en annan dag – förhoppningsvis en bättre sådan 😉

2 kommentarer tillInget vidare i dag

  • Biggan

    Vad skönt att du fått knäet åtgärdat. Hoppas natten blir hygglig och att det onda avtar. Lite av den där jättegoda Fars-dags-tårtan i förra inlägget kanske lindrar lite? 😉

  • Biggan> Ja, det är jätteskönt att det äntligen är över och nu väntar jag som sagt bara på jag kan strutta omkring som vanligt 😉 Tack för din omtanke och nog blev det både en och två bitar tårta minsann. Det är vansinnigt att baka en helt stor tårta för oss två – man äter ju ihjäl sig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>