Nästan svimfärdig

NÄR JAG I fredags höll på att svabba gästtoan ringde det på dörren. Eftersom det aldrig, nästan i alla fall, ringer på vår dörr så blev jag så klart förvånad och när jag öppnade höll jag på att svimma!

Vem står där med världens bredaste smil om inte Leon och Steffanie! Vilken överraskning! Och jag som längtat så!

1_Promenad

Det blev kortis ut i solen… Jo, det var visserligen soligt men kallt som attan så det blev ingen lång stund innan vi tog oss in i stugvärmen igen.

2_lekerlite

När det var dags att möta upp morfar vid busshållplatsen så gick vi alla tre i samlad trupp. Morfar blev så klart jätteglad – det är minsann bara när Leon är här som han blir mött efter avslutad arbetsdag!

3_mottemorfar

Det visade sig förstås att hela familjen visste om att Leon och Steffanie skulle överraska mig – alla utom jag 😉 Men det var så kul så det får dom gärna göra ofta…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>