Man hoppas ju…

EN HEL NATTS sömn där jag kunde vända och vrida mig som jag ville 😉 Det var länge sedan sist! Just nätterna har varit lite av en plåga och jag har inte sovit särskilt bra eller mycket men i natt blev det full pott om man säger så.

Att sedan vakna och kunna ”köra igång” på direkten utan att ha minst en timmas ”uppmjukning” med mediciner för att komma igång det var det också länge sedan jag upplevde.

En hel dag och kväll utan värktabletter – ja, det minns jag inte heller när det var sist 😉

Så fortsätter det så här bra så lovar jag att inte klaga!
Nu har jag varit ganska så stillasittande i dag men inte på grund av smärta som sagt utan snarare för att det varit så himla kallt ute så visste man inte bättre kunde man gissat på november. Enligt doktorn fick jag inga restriktioner alls men mitt lilla onda vänsterknä/ben mådde säkert bara bra av ännu en dag i stillhet. Det ska nog tusan blir ordning på det också 😉

8 kommentarer tillMan hoppas ju…

 • Petra

  så himla glad för din skull att blockaden blev så bra!!

  Nu hoppas jag att ditt ben ska repa sig snabbt det med!

 • Carina Persson

  Va härligt att det funkar Angela, så glad för din skull att du fått sova och slippa värk och mediciner!

 • Så himla glad för din skull!!!! Hoppas nu bara det onda knäet ordnar sig också så du kan leva och träna precis som du vill.

 • Lotta

  Tjo, vad härligt att det vänder, då kanske knät också ger med sig. För vem vet den kanske har fått jobba onödigt mycket innan.
  Kram

 • Angela

  Petra> Tack! Jodå knäet/vänsterbenet är mycket bättre nu också.

 • Angela

  Carina> Ja, det är nästan så jag inte tror att det är sant. Just det här med att kunna sova är värt hur mycket som helst 😉

 • Angela

  Steffanie> Tack gumman! Det känns som om knäet är på G att bli bättre. Ska börja träna nästa vecka lite lätt så får vi se. Tror att boxhoppen (och då hoppar jag ändå inte) i Crossfiten har orsakat knäeländet. Men jag får tänka på det nästa gång och var lite mer varsam 😉

 • Angela

  Lotta> Tack kära du! Det känns väldigt bra. Jag tror att knäet fått för mycket via Crossfiten men jag får väl räkna med att det blir så här. Det är bara att konstatera att benen blir aldrig vad dom en gång varit 😉 Men jag måste bara lära mig hantera det.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>